sâmbătă, 25 octombrie 2014

Descarca "Free Hide IP".Program de schimbat IP

Program de schimbat,modificat sau ascuns IP-ul,schimba adresa de IP cu "Free Hide IP".

 

"Free Hide IP" este un alt program cu care poti schimba,ascunde sau modifica adresa de IP a Pc-ului,pentru a putea naviga ascuns pe internet sub o adresa falsa.

Programul i-ti ofera in jur de 10 adrese de internet din diferite tari,cu care te poti conecta la internet si poti accesa orice site,adresa ,aplicatie sau joc,in functie de ceea ce vrei sa faci pe internet.

Totodata cu ajutorul acestui program poti avea acces la anumite retele de socializare sau site-uri care sunt interzise in unele tari si nu pot fi accesate din tara voastra de origine.              DESCARCA "Free Hide IP".

 Incearca si alt program de schimbat ip ul pe care vi-l oferim:  Cyber Ghost 5.5 VPN.

 

 

Promoveaza-ti afacerea,propriul site sau blog,pagina de Facebook sau canalul de pe You Tube,chiar aici pe pagina cu propriul banner.Dimensiunea unui banner trebuie sa fie 435*75.

 

8 comentarii:

  1. Ai selectat bine programele astea...sunt destul de bune,depinde la ce le folosesti.
    Unele pe care le am incercat si eu i ti ascund IP ul dar il ascund asa bina ca nu ti arata nici tara de unde intri,nici o locatie nimic.
    Asa ca atunci cand am incercat sa mi fac un al 2 lea cont pe un joc nu am reusit pentru ca serverul nu avea o adresa de ip pe care sa o salveze sa mi pot face contul....
    Asa ca e bine sa fi invizibil pe internet dar nici chiar asa :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai depinde la ce vrei sa folosesti astfel de programe...eu sincer folosesc programele de schimbat ip ul pentru a mi face mai multe conturi pe jocuri online:) Asa nu incalc nici un regulament legat de multi accounting.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am si eu o intrebare..pot activa mai multe ip uri odata? Adica sa ma conectez pe un ip din spania si apoi sa mai pornesc inca odata programul si sa ma conectez si de pe o alta adresa in acelasi timp? De ex sa intru de pe mozilla cu un ip si apoi de pe google chrome cu alt ip?

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa fiu sincera nu cred ca merge...sau poate merge dar nu stiu cum.Poate cineva care se pricepe foarte bine si stie exact ce si cum trebuie facut ar sti vreo varianta:)

    RăspundețiȘtergere
  5. De indata ce apar programe noi de genul si care chiar sunt bune le vom posta aici cu siguranta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu e bun decat daca ai ban pe un site sau ceva asa pentru multi-accounting nu e bun deoarece ei nu iti gasesc ip-ul pe care ai facut contul si ip-ul pe care te conectezi ultima data.

    RăspundețiȘtergere
  7. Va salut. Am si eu o intrebare am folosit un program de schimbare a ip ului. Totul ok. Mi am cumparat credite pe site ul respectiv si am ajuns la limita pe zi. Am incercat sa fac alt cont alt ip .si imi spune pe contul nou cu noul ip . Acelasi lucru cum k am atins limita pe ziua respectiva. Ar mai trebuit schimbat si altceva?am folosit easy ip hide. Va multumesc si astept un raspuns

    RăspundețiȘtergere
  8. Miki..unele programe de schimbat ip ul sunt mai „slabute”.Se mai deconecteaza fara sa ti dai seama si ti expui ip ul real,i ti spun ca ti s a schimbat ip ul dar de fapt il ai tot pe al tau etc. Incearca pentru ce vrei tu sa faci ultimul program postat de noi „Cyber Ghost 5.5”. E mult mai stabil decat oricare alt program de genul,poti sta conectat ore intregi fara sa pice sau alte probleme si merge grozav.

    RăspundețiȘtergere