duminică, 26 octombrie 2014

Vezi gratuit programele Tv online pe Pc

Cum poti vedea gratuit programele Tv online la tine pe calculator? Incearca CoolTv.


Programele tv preferate, la tine pe pc sau android in calitate HD.
Vrei sa vezi programele favorite TV la tine pe calculator,tableta,mobil,sau providerul tau nu ti ofera in pachet toate programele favorite,atunci instaleaza CoolTV si poti vedea o multime de programe tv de filme.sport,muzica sau documentare online gratuit.
Programul functioneaza pe internet explorer pe 32 bit,dar mai multe detalii gasiti pe pagina de download.
Din fericire de ceva vreme cei de la "CoolTv" au updatat programul de vizionare al posturilor Tv online,astfel acum nu mai este necesar sa intri pe internet explorer pentru a vedea toate programele tv,ci poti sa accesezi programul direct de pe desktop. DESCARCA "CoolTv".


Simple, Free Image and File Hosting at MediaFire

12 comentarii:

  1. Poti vedea protv cu programul asta? Adica poti vedea toate posturile romanesti?

    RăspundețiȘtergere
  2. Da. Poti vedea majoritatea programelor Romanesti,plus multe altele de sport,muzica,documentare etc.Eu sunt multumit de el.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am inteles ca merge doar cu internet explorer in 32 de biti. Deci daca aveti win pe 64,sa va conectati pe explorerul de 32 bit.Pentru ca veti avea 2 versiuni de explorer.Altfel s ar putea sa nu va mearga.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sal.Am si eu o intrebare...este gratuit programul? Adica poti vedea toate programele sau doar unele dintre ele? Trebuie sa platesti ceva sa le poti vedea pe toate?

    RăspundețiȘtergere
  5. Este complet gratuit. Poti vedea toate programele fara probleme si multe din ele in calitate HD. Plus ca ai programe de sport cat incape :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte bun programul.Eu il folosesc din afara tarii sa vad programele romanesti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Programul este gratuit,poti vedea orice post tv fara sa platesti nimic.Si puteti sa l folositi bineinteles si din afara tarii.Nu conteaza unde sunteti,programul e pe internet,la fel si posturile tv. Deci tot ce aveti nevoie este o conexiune la internet.

    RăspundețiȘtergere
  8. Descărcarea programelor tv este compatibil si pe Windows phone?

    RăspundețiȘtergere
  9. Daniel,din cate am inteles ar merge si pe windows phone dar sincera sa fiu nu am incercat. Poti intra la ei pe site sa afli mai multe detalii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Reclama pentru CoolTV.Un program plin de reclame,cu click-uri la fiecare miscare de mouse,etc,etc.Schimbi canalul,costa cel putin un click.Alege alt canal,din nou click-uri si...povestea se repeta pentru fiecare schimbare de canal.TV Wave este si va ramine cel mai bun program de TV online.Vizionezi,selectezi ,alegi canale FARA RECLAME si/sau click-uri.Facem alergie la reclame si click-uri pentru a le inchide.La multi ani tuturor

    RăspundețiȘtergere
  11. "archanghel" cred ca ai confundat programele. Nu trebuie sa dai nici un click si nu trebuie nici macar sa intri pe internet ca sa ajungi pe pagina de vizionare a programelor tv. In noua versiune deschizi programele direct de pe desktop.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu e vorba de reclama,Cool Tv este un site care noua ni s a parut foarte bun,i se aduc imbunatatiri continue,si ofera si versiuni pentru android,pentru a vedea programele tv pe mobil,tableta etc.Nu contestam ca poate sunt si alte astfel de site uri mai bune sau mai putin bune.

    RăspundețiȘtergere